DAMN FRESH MERCHANDISE

Het is NIET meer mogelijk om te bestellen!

Maak jouw B-boy of B-girl style compleet met de Damn Fresh merchandise. Je kan kiezen uit verschillende soorten items. Kleed jezelf Damn Fresh met een T-shirt, Sweater en/of Hoodie.

Prijzen
T-shirt      €20,-
Sweater   €30,-
Hoodie     €35,-

Ben jij hypet en kan je niet meer wachten om te shinen?
Bekijk dan eerst het kleurenschema en download vervolgens het bestelformulier. Vul dit formulier in en stuur deze in een email naar: falko_degraaf@live.nl

Op maandag 21 november gaan alle bestellingen naar de drukker dus zorg dat jouw bestelling vóór zaterdag 19 november bij ons bekend én betaald is. Geen betaling is geen bestelling! Begin december zal alle kleding worden uitgedeeld in de lessen tenzij anders gewenst.

Download kleurenschema

Extra informatie
Dit jaar komen de T-shirts, Sweaters en Hoodies van een andere leverancier. Deze levert ander materiaal, van hoge kwaliteit. De maten zijn ook anders gespecificeerd dan de voorgaande editie. Ben je niet zeker van de juiste maat? Stuur dan een e-mail en wij helpen je verder! 

Download bestelformulier

Crew training
Is breakdance helemaal jouw ding en wil je meer dan 1 keer in de week trainen? Dan is de Damn Fresh Crew training iets voor jou. We trainen iedere maandag van 17:00 tot 18:30 uur in de gymzaal de Capel Acker in Heiloo. Je bent altijd welkom voor een gratis proefles! Heb je meer vragen over de training stuur dan gerust een e-mail naar: falko_degraaf@live.nl