Je hoeft niet elke wedstrijd te winnen om de beste versie van jezelf te zijn!

Maar als je jezelf wilt overtreffen, moet je trainen! Daarvoor worden er iedere dag van de week op verschillende locaties breakdance lessen gegeven. Damn Fresh telt over alle lessen verspreid meer dan 200 dansers. Breakdance is onze passie die we ook naast de lessen met elkaar delen.

Damn Fresh is proactief!

Elke maand organiseren wij een jam waar alle leerlingen, maar ook andere dansers uit de scene, welkom zijn. En als je in de zomervakantie niet stil kunt zitten, zijn er de breakweken! Op deze manier kun je lekker blijven doortrainen in de vakantie en het is nog heel gezellig ook! Daarnaast organiseren wij ook regelmatig battles. Damn Fresh heeft zelf een battle-concept ontwikkeld zodat iedereen die meedoet aan deze battles minimaal 12 keer mag dansen. Wil je echt nog meer battles dansen, en alles uit je zelf halen, dan is er de Damn Fresh Crew! De Damn Fresh Crew is hét gezicht van Damn Fresh en met deze crew gaan we regelmatig naar battles door heel Nederland! Durf je het aan? In onze agenda kun je vinden waar we binnenkort naar toe gaan. 

Wie zit er achter Damn Fresh?

Inmiddels ben ik dat! Mijn naam is Falko de Graaf. Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam en inmiddels fulltime breakdance docent. Op 8 jarige leeftijd ben ik begonnen met breakdance bij Johan Zandbergen. Johan was niet alleen mijn breakdance docent maar ook de oprichter van de Damn Fresh site. De Damn Fresh site was een site waar Johan alles op plaatste wat hem inspireerde. Als het maar ‘Damn Fresh’ was! En zo was natuurlijk ook zijn eigen breakdance crew: Damn Fresh! Toen Johan de site offline haalde bleef zijn crew nog steeds actief onder deze naam. Toen ik 12 jaar oud was ben ik begonnen met les geven in de huiskamer. Vanaf dat moment wist ik het: ik wil breakdance leraar worden! Ik heb de naam Damn Fresh kunnen overnemen van Johan en heb een nieuwe site online gezet onder deze naam. Samen met het team organiseren we vele activiteiten en het is Damn Fresh!